Nelson trying to get a job !
gewoon daar blijven....jeheb hier ook geen huis meer...,hhahahahahjajhaaa leuk die foto"s op fb!!!! ben trots op je xxxxxxxxxxxx("""""""""""""""""""""")
Fijn om te lezen dat je het goed naar je zin hebt en dat alles tot nu toe goed gaat ! Nu komt het moeilijkste maar het zal je veel voldoening geven als het gaat lukken. Probeer dingen niet als een probleem te zien, maar als een uitdaging, dat helpt ! Veel succes xxxx
Lieve Nicky, so far, so good.
Weer veel ervaring erbij.
Nu aan het werk en Engels leren? Wie weet wie op je pad komt om je een zetje in de rug te geven, zodat je in eens een stapje verder komt in je leventje en plezier er in krijgt om dat het je gaat lukken. Kop op en hersens er bij.
Liefs, we volgen je met spanning.
Hilde
HOi Nicky.
ik zal voor je duimen dat je gauw als het kan/kon gisteren nog werk vind/vond.
als ik jouw was zou ik echt nog niet naar huis gaan/willen want de betovering is bijna afgelopen en dan wordt je moeder een kikker.
staan allemaal kikkers op haar facebook en er staat bij nog zoveel dagen dan, en dan die kikkers.
of ze is al of weer dronken , ze begint raar te praten of was /is dat altijd al dat ze raar kletst.
veel plezier en lekker werken of sla een rijke vent in de arm dan kun je doorgaan met dit leuke/fijne/gezellige leventje.
gr Thea
Ha lieverd,ben benieuwd of je al een baan hebt gevonden en wat het dan is.
je hebt al veel gezien en nu op naar het volgende avontuur.
Hoe gaat het met de engelse taal?Lukt het al goed?
Doe je best!Enveel genieten.
Leuk om jouw verhalen te lezen,zo zijn we hier er ook een beetje bij.
Kus,Roos
moed er in houden.
gaat vast lukken.
misschien babysitten of op kinderen passen (naschoolse opvang)
tegelijkertijd engels leren, want kinderen helpen je wel je fouten te verbeteren.
we blijven je volgen.
Kus
Hilde
je zie dr goed uit mop en ontspannen, das voor mij belangrijk...denk aan wat je daar geleerd heb...positief blijven..(""""""""""""""""")(XXXXXXXXXXXXXXXXXXX0 love..
Ik mis jou ook hoor lekker jong van me :)
Hoop voor je dat het snel gaat lukken met die baan.. Wij gaan hier ondertussen wel gewoon door met werken en kou leiden ! gvd tis koud zeg.. Ben maar blij dat je hier nie bent haha..
Kuss Love u
He Jacq kou leiden?????? heb je de verwarming dan niet aan staan???? zijn we zuunig.
gr Thea