11 sep. 2012
🇳🇿
vanuit Nieuw-Zeeland
Ik weet het, ik weet het

lang geleden dat ik een leuk verhaaltje neer heb gezet, shame on me !! Maar hier is die dan eindelijk...pff weet nog geen eens waar ik moet beginnen. Laat ik maar beginnen met dat het nog steeds super goed gaat met me en nog steeds erg naar me zin heb en gelukkig ben. De laaste blog die ik had was dat ik in kerikeri was. Dat is alweer erg lang geleden in de tussen tijd heb in een tijdje in Auckland gewerk wat de grooste en drukste stad is van NZ. Ik had het daar niet zo naar me zin omdat het gerwoon te groot en druk is, ja ik word echt een beetje een drops meisje, nadat ik zoasl altijd al me geld bijna heb uitgegeven moest ik gedwongen naar me papa wat opzicht niet zo erg was. Soms heb ik ff rust nodig en dat is bij me pa blijven heerlijk. Heb een beetje huishoudelijk werk gedaan voor me pa waar ik toch nog beetje geld mee kon verdienen. Ondertussen zit ik in Hastings wat vlak bij me pa is . Hastings is erg leuk maar vooral erg klein en beetje saai. Maar heb een doel voor ogen , ik ben nu weer lekker aan werk om geld te sparen voor te komenden paar maanden want wil toch wel erg graag naar Azie voordat ik naar Australie ga reizen. Ik had geprobeert om me visa te verlengen met 1 jaarn omdat ik NZ toch wel erg geweldig bvind. Helaas was dit niet mogelijk ik kan het wel met 3 maanden verlengen dat is beter dan niks en het geeft me toch wel erg fijn gevoel dat ik dan nu nog iets minder dan 6 maanden heb. Het lijkt misschien erg lang voor jullie maar voor mij is het eigenlijk te kort maarja thats life. Mij werk is best leuk want je doet zoveel verschillende dingen kan het eigenlijk niet zo goed uitleggen behalve dat je lekker buiten ben heel de dag en erg veel leert van kiwis hahahha. En ohja ik heb een jongen leren kennen jaja.... In de hostel waar ik nu zit heb ik een jongen leren kennen de eerste dag dat ik hem zag was al een flinke vonk die oversprong. Dat is natuurlijk een heerlijk gevoel na me vorige relatie die zoals jullie weten niet erg goed gegaan is wat ook alweerbijna 3 jaar is geleden. Zijn naam is roven en hij komt uit estonia dat noemen ze esland in NL denk ik. hahah weet niet zeker. Totaal niet mij type met ze blonde lange haar en ze prachtige blauwe ogen. Maar hij maakt me altijd aan het lachen en hij is zoo onzettend lief. Helaas helaas is die 3 dagen geleden vertrokken naar Azie wat toch wel beetje me hartje heeft gebroken ik mis hem heel erg en probeer verder tegaan. Ik ben nog steeds erg gelukkig begrijp me niet verkeerd maar het is toch wel erg moeilijk als je stapel verliefd ben en de laaste 4 weken heb doorgebracht met die jongen. Aangezien je in de zelfde hostel zit ben je toch wel ook heel de dag bij elkaar. We waren net een stel kinderen,handje vasthouden en heel de dag kusjes geven en knuffelen. vooral hij was de gene die erg veel van knuffelen houd wat erg leuk is voor een jongen normaal zijn ze niet zo knuffelig . Maakte ook niet uit als iedereen erbij zoals ze vriendin hij deed hetr nog steeds. Maarja zo me plan nu is om lekker te blijven zolang ik een baantje heb en flink gaan sparen zodat ik meer dan genoeg geld heb voor Azie en om Australie door te komen tot ik een baantje heb in Australie. Over 2 maanden komt die jongen terug en wie weet ben ik hier nog en wie weet wat er gaat gebeuren hioj vroeg mij om te wachten wat ik doorgraag ziou willen doen . Maar heb wel gezegd mocht het zo zijn dat iets anders op me pad komt (en nee niet IEMAND anders) of als ik geen baan meer kan vinden hier ik toch ook echt verder moet wantt hoe verliefd ik ook ben wil me plannen niet wijzigen voor een jongen. Ik heb voor de komende 4 a 6 weken iedergeval een baatje dus gewoon hopen dat ik daarnba weer iets vind. Ik heb (als jullie haar nog kennen van me verhalen ) nog steeds heeeel veel contact met me lieve lieve vriendin Emiliana uit Argentinie. We skype regelmatig en we zijn nog steeds van plan om samen te reizen in Australie. Ze is harstikke lief en ik heb zo geluk dat ik haar heb leren kennen ook al want ze harstikke ver ik heb er zeker een hele goeie vriendin bij.Ik heb ook al een vriendin om te gaan reizen in Azie ze heet sofia en zij is uit frankrijk en nee ze is zeker niet typiese Frans meisje (normaal zijn ze nietr egr aardig) ze is een sgat van een meid en we hadden zussen kunenn zijn zoveel lijken we op elkaar (van binnen en buiten) als jullie meer willen weten voor de mensne die geen facebpook hebben vraag gerust wat je wil weten. Xxxxx uit het prachtige NZ en zoals wij hier zeggen Kia ora !!