Nikky's and Cliff big trip

@ Blenheim

Oke plannen zijn verandert sinds gisteren in Blenheim en wat een gedoe ! Zondag belde ik naar een hostel en ik vraag goh hebben jullie morgen en bed vrij want morgen kom ik aan in blenheim. Ja mevrouw we hebben zeker een bed voor je vrij dus we zien je morgen. Oke dus ik kom daar aan om 11 uur sochtend weet je wat die mafkezen zeggen ohja ja we hebben net je bed weg gegeven ja tuuuuurlijk !! GVD !! Oke dus erg pissig dus komt er een hele lieve jongen aanlopen die in nederland is geboren en die zegd weet je wat ik help je dus hij een andere hostel voor me gebeld en me er ook nog heen gebracht !! Lief lief. Stiekem vond ik het wel leuk want deze hostel was zeker beter !! Daar aangekomen was iedereen zo lief want ik vertelde dat ik h ier ben om een baan te zoeken dus gelijk iedereen oh ik ga morgen wel vragen aan me baas of je daar kan werken blabla. Dus nu even afwacht ga zelf ook wat dingen afbellen vandaag voor werk want ik wil zo graag werken ! Ik had gisteren al een baantje kunnen hebben ookal was het maar voor weekje. Maar omdat ik en andere 2 meiden geen auto hadden ging het niet door balen balen balen. Maarja positief blijven he het komt vanzelf hoop ik ! Dus nu rond rennen in de stad en alles afbellen en hopen dat ik (alweer) een baan gaat vinden ! Hou jullie op de hoogte !. Xxx

roos

Zo zie je maar weer ,dat alles anders loopt dan je denkt.En dan het geluk dat dit hotelletje beter is dan de eerste.Dus het was ergens goed voor.Dat zal je nog vaker beleven hoor,dat het anders gaat danje gepland hebt.Wel spannend allemaal Nick.Ik vind het zo knap van jou dat je dit allemaal doet.Succes met "het baantje"
Liefs van Roos en jaimy

hans vaatstra

Hallo lieve Nicky, Zo je begint dus flink reiservaring te krijgen!! Veel succes met het vinden van een baan daar in Blenheim (klinkt een beetje duits) want reizen vraagt wel een gevulde portemonnee. Hilde en ik gaan vanavond eten bij Jacq, Frans en Tim. We gaan dus lekker over je roddelen, maar wel positief hoor!!. Nick, hou je haaks en blijf van je reis genieten want dit is een one in your life ervaring!!! Liefs, Hans

Nikky zelf

Lieve mensen morgen komt er nieuw verhaal op te staan nu werken jaja heb een baan maar morgen dan het lang verwachte verhaaltje xxx nikky