Nieuwe baan !
Haaaaay lieve lieve lieve mensen !! Nou eindelijk dan weer een verhaaltje gaat niet echt zo als ik gehoopt had met mij blog maar mij lieve kamergenoot hierzo heeft een laptop en die mag ik zo vaak lenen als ik wil dus misschien dat ik nu meer er op kan zetten!! Nou het is eindelijk zover ik heb een baan !!! Woepieeee !!! Het is in napier en het is in een appelfabriek appels inpakken !! WOepie ! hahah het is echt heeeeeel zwaar werk er komen 1000 appels per minuut uit zo ding gerold en die moet je dan op zo kartonnen ding leggen en dan in dozen doen ! Nou je snap wel als er 1000 appels per minuut eruit komt rollen dan moet je heel snel zijn en me vingers zijn helemaal kapot omdat je die deksel heel de tijd op die dozen moet doen en pijn in me rug van tillen ! Maar dat is allemaal oke want verdien wel 100 dollar per dag !! Dat maakt het dan wel goed he ! En ik werk 7 dagen in de week en beginnnen om 4 uur smiddags tot 12 a 1 uur snachts en dan vind ik wel oke. Heb 2 nieuwe vrienden erbij alweer 1 uit japan en 1 uit denemarken we zitten samen op een kamer en ze zijn super aardig. Met het meisje uit japan ga ik na het werk altijd lekker in de tuin zitten en ff lekker biertje drinken na het werk ze lijkt ( niet de uiterlijk maar innerlijk) heel erg op mij! we zitten in een hele leuke kleine hostel met een prachtige uitzicht op de zee !! de stad is dicht bij en de supermarkt is dichtbij kan niet beter !!Nou wat heb ik nog meer gedaan afgelopen tijd, laaste verhaal was ik in blenheim proberen om een baan te vinden nou dat is dus niet gelukt. Ik had echt helemaaaaal geen geld meer dus moest ik verplicht bij me papa blijven (natuurlijk super lief dat die mij heeft geholpen) erg geluk natuurlijk dat ik bij hem kon blijven anders moest ik buiten op straat slapen (arme ik) nou heb nog meer vriendinnen gemaakt in de tussen tijd dus nu al erg veel leuke mensen ontmoet. Ik heb bij me papa niet zoveel gedaan behalve op banenjacht. Het is hier nu 2 smiddags en zit lekker buiten in het zonnetje met ene kopje koffie en nog ff chillen voordat we er weer tegen aan moeten vanaaf !! Me engels gaat super goed. Ik kan het steeds beter spreken en schrijven ik leer steeds meer en het gaat steeds vloeiender. Ik heb iedergeval niet meer het probleem dat ik me schaam voor me engels daar ben ik inmiddels overheen. Ohja wat ook belangrijk is ik ben erg gelukkig hier en het gaat erg goed met me ik wil zeker nog niet naar huis ! soms mis ik jullie maar eigenlijk alleen als ik mama der stem hoor of foto's zie van jullie op facebook dan denk ik aaah mijn (gekke) familie ik mis ze wel beetje. Maar voor de rest gaat het super ik ben erg relax en erg gelukkig .Ik heb al zoveel geleerd en heb vooral mezelf leren kennen en daar ben ik erg blij mee ik werk hard om wat dingen anders te doen in het leven en dat gaat steeds beter. Ik had wat moeite soms om dingen positief te zien maar dat gaat steeds beter ik heb ook vooral veel van me stiefmoeder geleerd om over dingen na te denken als ik boos ben of verdrietig om vooral na te denken waar komt dat vandaan. Nou jullie weten allemaal hoe ik ben laten we eerlijk zijn !! Maar daar ben ik dus allemaal mee bezig. Werken, geld verdienen,dingen leren van andere,dingen leren van andere culturen,en vooral me zelf leren kennen en over dingen nadenken. Ik weet dat sommige van jullie geen facebook hebben en dat is erg jammer want daar staan al me foto's op het duurt echt sireus uren voordat ik hier ook maar 20 foto's erop heb staan. Als ik morgen middag weer even op haar lappie mag zal ik wel kijken of ik er anders 10 ofzo op[ kan zetten dan hebben jullie teminste iets en dan kunnen jullie zienhoe goed ik eruit zie !! Hahaha nou voor sommige ik hoop dat jullie een leuke carnaval hebben gehad ( natuurlijk eigenlijk onmogelijk zonder mij) ik heb het erg gemist niet echt om te feesten maar vooral om met mij mama en fransje weer lekker hard te werken achter de bas in cafe ''die twee'' dat heb ik echt heeeeel erg gemist. Even persoonlijk voor wat mensen .
Sjaakie: ik heb nog steeds elke dag je ketting om en heb hem nog steeds niet afgedaan ben er erg blij mee zo denk ik elke dag aan je !!
Mama: het gaat super goed met me en ben erg gelukkig dus je hoeft je niet meer druk te maken ( is dat wat) Ik hou natuurlijk nog steeds van je maar eerlijk mis je niet zo erg maar dat is goed toch?!?! Ik ben vanacht om 12 uur klaar met werken dan wil ik skype met je maar ik stuur wel berichtje op facebook.
Tante : hoop ook dat jij leuke carnaval heb gehad maar dat is vast geen probleem voor jouw hahah !!
Hans en hilde : erg leuk dat jullie zoveel reageren en wat ik al zei heb zeker erg veel geleerd en ik weet dat ik het kan heb nu het gevoel dat ik heel de wereld aan kan soms !!
Oompie : jouw mis ik natuurlijk het meest (hahah) En niet zoveel bier drinken jij !!
Broer: Ik hoop nog steeds dat je er volgende jaar maandje langs komt zodat je samen met je lieve zusje kan reizen maandje !! Ik ben heel erg blij om te horen dat je zo druk bezig ben met alles je studie en je gitaarles leuk om te horen
Als ik mensen vergeten ben ook van jullie hou ik hoor !!!
Hoop dat jullie het leuk vinden om weer keer iets te horen van me als jullie iets willen weten vraag maar dan kan ik daar gewoon antwoord op geven !
SWEET AZ BRO !! xxxxxxxxxxxxxxxxx lots of love nikky !!!
Lieve Nicky,
wat er in een korte tijd allemaal niet kan gebeuren.
ik ben blij met dit bericht; sla het op voor als er weer iets moeilijks in je leventje gebeurt en denk dan: oh, toen kon ik me redden en de problemen aan; nu zal ik er ook wel weer uitkomen.
ik denk veel aan je en wens je veel mooi weer en goeds.
kop er bij en kies vooral zo veel als je kunt kiezen; het is jouw leven en jouw verantwoordelijkheid.
tot gauw.
liefs,
Hilde
Helemaaaaaaal toppie als ik je verhalen zo lees!
Blijf bij je zelf en ja, goed nadenken over de dingen in het leven is nooit verkeerd!
liefs, je tantetje
ey hans en hilde hoorde net van mama dat jullie van plan zijn om naar nieuw zeeland te komen ergens in oktober laat maar weten want ik denk dat ik er dan nog wel ben wat ik denk dat ik tot december blijf en dan naar australie ga want swil daar nieuw jaar vieren maar dat weet ik niet zeker maar denk dat ik er nog wel ben zou super zijn !!!
ben trots op je..... alleen ben je wel fransje vergeten... goed teken dat je mama niet mis was ook de bedoeling dat je van mijn "los'zou komen... ook ik mis jou als ik je zie zoals net op skipe....dan laat ik ook heus weleen traantje.....maar het belangrijkste is dat je nu gelukkig aan het worden ben met jezelf......hou van je.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ('''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''')
Wat heerlijk dat jij het zo naar je zin hebt.Nog last van je handen van al die appels?Geniet volop en je bent zo goed bezig,fantastisch.Net als jouw mamma,ik ben trots op je.Veel liefs, Roos
Eindelijk een baan,hartstikke fijn voor jou.Hoe gaat het met de handen??Nog pijnlijk?Nog fijner is dat je het zo naar je zin hebt en hebt en je veel ervaring opdoet op allerlei gebied.Geniet van alles wat op je pad komt.Liefs Roos
Ik bier drinken?? Hoe kommie er bij schatje,ik lus helemaal geen bier!! Wat lees ik nou nog meer,ben je op bananenjacht geweest?Je zit toch in de appels? Nou,doe je best en we horen snel weer van je. XXxxXX
Een mooi verhaal! Je leert er veel van, dat blijkt wel uit je verhaal. Veel succes met het werk en ook heel veel plezier! Groeten
Hahahahha as je spoort niet!!!
Lieve Nicky,
Net je vertrek op Schiphol gezien: je moeder, Frans, Tim, jij en Jacqueline.
Het deed me heel erg denken aan je eerste reis naar Nw Zeeland. Toen zag ik je ook zo door de poort vertrekken; nog een laatste blik, een laatste zwaai en je was vertrokken. Je nieuwe avonturen tegemoet.
Nu weer en je bent nu al weer een paar maanden weg.
Nog steeds aan het appels inpakken? Maar de kiwi's komen eraan?
Nog steeds zomer en mooi weer.
Hoop, dat je je gevoelens kan delen met goede mensen.
Ik denk vaak aan je.
Hilde
Hartstikke goed wat je nu hebt geschreven. Hilde en ik hebben net naar de tv gekeken en jullie afscheid op Schiphol gezien. Dat was wel hefty, maar des te beter te lezen dat het je nu zo goed gaat. Hou vol en tot ziens! Kus
Hans
Prachtig Nick,jullie t.v debuut.Wat was het mooi om te zien .Moest er wel bij huilen.Ben heel trots op jullie allemaal.maak er nog een hele mooie tijd van met veel plezier en veel mooie ervaringen.dikke kus Roos
dank voor dit verhaal; ik hoop er nog vele te lezen.
We blijven benieuwd hoe je verdere reis verloopt.
In ieder geval zitten al deze herinneringen voor nu en altijd in je rugzakje. Niemand kan ze je meer afnemen.
Liefs en kus,